Prijzen

Prijzen
Eerste diagnostisch consult: € 65,00.
Daarna per vervolgconsult: € 55,00

U kunt veilig per PIN betalen, waarbij u direct uw factuur ontvangt voor uw declaratie bij uw zorgverzekeraar.

Prijzen zijn exclusief kruidenformules of andere overeengekomen producten.
Wij kennen geen tijdseenheden. Wij nemen voor u alle tijd die nodig is. Dat is onze investering in u!

Annulering:
Wanneer u een afspraak niet minimaal 24 uur tevoren afzegt zijn wij wel genoodzaakt u het gemiste consult bij u in rekening te brengen.

ricepaper

De vergoeding van uw investering is afhankelijk van uw verzekeraar
Het kan zijn dat uw verzekeraar de gehele consult prijs vergoed, maar het kan ook een deel daarvan zijn. Soms zijn er maxima per keer en/of per jaar, afhankelijk welke verzekering en polisvoorwaarden u heeft. Het is verstandig hier tijdig bij uw verzekeraar naar te informeren.

Beroepsvereniging

TianShu (Susan van ’t Hof) is aangesloten bij de Zhong, de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Kijk hier naar de lijst van verzekeringsmaatschappijen die behandelingen van bij de Zhong aangesloten therapeuten vergoeden.

Hier vindt u een vergoedingen overzicht op de website van de acupunctuurgids.nl

TianShu is bij zorgverzekeraars van de Coöperatieve VGZ opgenomen in de zorggids om voor vergoeding in aanmerking te komen. De volgende zorgverzekeraars hanteren de zorggids: IZA, IZZ, SIZ, Univé, VGZ en Trias. Zie hier voor de zorggids.

N.B.
TainShu heeft zelf geen kruiden in de praktijk, maar laat de kruidenformules verzorgen door : De Natuurapotheek Pijnacker, Drs Ch. Wauters, Apotheker,
Uw kruidenformules worden bij u thuisbezorgd. U ontvangt van de Natuurapotheek een factuur, welke u zelf rechtstreeks aan hen betaald.

Uw consult is dus exclusief de kruiden formules.
Kruiden worden in principe alleen vergoed als zij zijn voorgeschreven door een arts, geleverd door een gecontracteerde apotheek en wettelijk geregistreerd staan in de vergoedingenlijst (Z-index). Uitzonderingen blijken in de praktijk echter mogelijk. Vraag voor de eventuele vergoeding van uw kruiden dit na bij uw Zorgverzekeraar.

De natuurapotheek is lid van de Nederlandse vereniging voor Fytotherapie. N.V.F.