Tennisarm of tenniselleboog

Met acupunctuur is uw tennisarm sneller genezen!

Een tennisarm is een ontsteking aan uw elleboog, aan de aanhechtingen van de pees aan het bot.tennisarm

Het kan een reactie zijn op irritatie door overbelasting of het uitvoeren van steeds herhalende beweging.
Hierdoor ontstaan er kleine scheurtjes ter hoogte van de oorsprong van de spier aan de elleboog. Er wordt littekenweefsel gevormd en dat zorgt dan uiteindelijk voor uw pijnklachten.
Het zijn vaak pijnklachten aan de buitenkant van de elleboog, met uitstraling naar onderarm, pols en hand. Het gaat vaak gepaard met verlies van kracht en coƶrdinatie stoornissen.

Beter resultaat is te bereiken met acupunctuur!
Voor indicaties als de tenniselleboog bestaat veel bewijs. En op basis van deze wetenschappelijk bewijzen zou eigenlijk iedere patiƫnt met een tenniselleboog, eerst naar de acupuncturist verwezen moeten worden!

Zeer goede resultaten!
Al reeds sinds 2002 heb ik iedereen goed kunnen helpen en langdurig pijnvrij kunnen maken. Mijn resultaten zijn zeer goed. Ik heb nog niemand gehad waarbij het niet geholpen heeft. Een enkele keer komen mensen na een aantal maand weer terug. Maar dan heeft men de arm te enthousiast weer overbelast.

Loop met uw klachten niet te lang door!
Hoe eerder u komt hoe beter het is. Maar ik zie helaas ook mensen die er al jaren mee rondlopen. Dat is jammer gezien de resultaten!

Binnen een aantal behandelingen pijnvrij
Het is mijn ervaring dat er slechts 5 tot 7 behandelingen nodig zijn. Ik doe altijd acupunctuur gecombineerd met Tuina, soms een extra boost elektro stimulatie op de naalden.

Wetenschappelijke literatuur

Nog meer wetenschappelijke literatuur

contact