Eigentijdse Gezondheidskunde.

Eigentijdse Gezondheidskunde.

Eigentijdse gezondheidskunde gaat over integratie van alle kennis die er wereldwijd is.
Alle kennis die er is als het gaat om geneeskunde, gezonde voeding, gezonde geest, gezond verstand gebruiken hoe we produceren, onderwijzen enz…
Er is wereldwijd zoveel beweging en bewustwording dat het mogelijk moet zijn om elkaar geen vliegen af te vangen maar te komen tot een integrale visie die de gehele mensheid eer aan doet.

De roep om beter, schoner, vriendelijker, duurzamer om te gaan met mens, dier en natuur geeft ons mensen een steeds intensievere impuls om te zoeken naar oplossingen voor al onze problemen die we in wezen zelf hebben veroorzaakt.
Weliswaar door onvoldoende inzicht, hebberigheid De samenbundeling van alle kennis geeft ons meer inzicht over alle aspecten van de mens en hoe we deze kunnen beïnvloeden.

Wanneer we alle kennis samenbundelen hebben we een schat aan informatie die ons helpt om een duurzame, schone, gezonde wereld kunnen creëren waar veel mensen naar verlangen.

Als we goed om ons heen kijken zien we allerlei initiatieven ontstaan die ons verder helpen.
Veel westerse wetenschappers lopen door onderzoek tegen oude traditionele filosofische principes aan die nu in een eigentijds jasje worden gestoken maar zo waardevol zijn dat wij deze goed kunnen gebruiken om onszelf beter te begrijpen. Heerlijk om te zien dat we elkaar op deze wijze tegenkomen.

Het kan de mensheid werkelijk van dienst zijn.
We leren ons zelf terug te vinden met een groter inzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *