Chinese kruiden

Chinese Kruiden

Het werken met kruiden is een van de belangrijkste pijlers van de Traditionele Chinese Geneeskunde. herbs

Er worden verschillende kruiden tot één formule samengesteld, die precies op u is afgestemd worden. Zo kunnen verschillende aandoeningen zeer effectief bestreden worden. De Chinese Kruiden zullen ingezet worden als individuele therapie wanneer er sprake is van tekorten in het lichaam of als aanvulling/ondersteuning van een andere therapie.

In tegenstelling tot het versnipperde karakter van de westerse kruidenkunde, waar veel kennis in de loop der eeuwen verloren is gegaan, heeft de Chinese kruidenkunde zich ontwikkeld tot een volwaardig wetenschappelijk systeem.

Door moderne biochemische kennis kunnen de Chinese kruiden nu nog effectiever gebruikt worden. De Chinese Kruidenkunde heeft een apotheek van 5.767 bekende geneeskrachtige middelen. TianShu heeft zelf geen kruiden in de praktijk, maar laat de kruidenformules verzorgen door : De Natuurapotheek Pijnacker

Uw kruidenformules worden bij u thuisbezorgd. U ontvangt van de Natuurapotheek een factuur, welke u rechtstreeks aan hen betaald.

Kruiden worden in principe alleen vergoed als zij zijn voorgeschreven door een arts, geleverd door een gecontracteerde apotheek en wettelijk geregistreerd staan in de homeopathie vergoedingenlijst (Z-index). Uitzonderingen blijken in de praktijk echter mogelijk. Vraag voor de eventuele vergoeding van uw kruiden dit na bij uw Zorgverzekeraar.
De natuurapotheek is lid van de Nederlandse vereniging voor Fytotherapie. N.V.F.

Uw consult is dus exclusief de kruidenformules.

herbs