ECIWO

ECIWO Therapie en Diagnose scan bij TianShu te ‘s-Hertogenbosch

Een nieuwe aanpak in de strijd tegen pijn en chronische ziekten.
Het unieke aan deze therapie is dat bij chronische aandoeningen de cellen nu wel tot herstel gestimuleerd kunnen worden. De cellen gaan weer op hun normale, gezonde wijze reageren. Dit komt omdat deze therapie de natuurlijke celdeling kan bevorderen.

Deze therapie helpt dus ook bij aandoeningen waaraan men in de reguliere geneeskunde niets of weinig meer kan doen.
eciwoscan

Sinds december 2013 heeft TianShu een ECIWOgraaf  in haar praktijk aangeschaft en is het mogelijk u een ECIWO diagnose scan en behandeling aan te bieden.
De ECIWOgraaf helpt om te bepalen waar de aandachtsgebieden van uw lichaam zijn. Hier kunnen de oorzaken van uw klachten gevonden worden. De diagnose scan bepaalt niet om welke aandoening het gaat.

eciwotianshu

Om de aandoening nader te bepalen worden de normale methoden van de Traditionele Chinese Geneeskunde gebruikt. Het nauwkeurigheidspercentage van diagnose is negentig procent. ECIWO diagnose kan bepaald worden met druk op speciale punten maar kan ook gedaan worden met de ECIWOgraaf scan.

EcIwograaf TianShu

EcIwograaf TianShu

EcIwograaf TianShu

Klik hier voor een filmpje over de eciwograaf.

ECIWO® acupunctuur is inmiddels toegepast bij de behandeling van meer dan 1.000.000 personen en bij meer dan 200 klachten of ziektebeelden. De op de drie wereldcongressen gepresenteerde gemiddelde effectiviteit na de ECIWO® therapie betrof zo’n 90%.
Verrassend goede en bijzondere effecten zien we vaak optreden meteen na een eerste behandeling. ECIWO® acupunctuur is al door vele artsen en therapeuten in meer dan 30 landen met veel succes toegepast.

ECIWO is de Engelstalige afkorting voor: Embryo Containing the Information of the Whole Organism.
De diagnose en -therapie werd in 1973 door professor Yingqing Zhang, hoogleraar in de biologie aan de Shandong Universiteit in China, ontdekt. In 1988 is de ECIWO in China officieel erkend als therapie. Zij vindt haar grondslag in de cytologie. Zij gaat uit van de veronderstelling dat het lichaam een organisme is dat is opgebouwd is uit en wordt onderverdeeld in Eciwo’s.
Een ECIWO is elk deeltje van een organisme dat, hoewel duidelijk begrensd, toch compleet is van structuur en functie. Het is een embryo in een bepaalde fase van ontwikkeling. Dit houdt in dat de embryo informatie bevat van alle delen van een organisme.

De uitvinder Prof Dr Zhang legt het principe uit